Raymond de Looze (1976) is bedrijfskundige en jurist, die na een internationale projecten carrière aan de slag ging met zijn ware passie: de ontwikkeling van mensen.

Laat je niet vertellen wat je moet doen, maar ontdek lekker zelf wat werkt!


Persoonlijke ontwikkeling is overal. Lifecoaches staan in de rij om jou te leren hoe je het allermooiste leven kunt leiden, alle dagen van het jaar succesvol bent en hoe je in jouw grootsheid moet stappen. Dat leert DIY Goeroe je allemaal… 

niet. null

DIY Goeroe vind je bij de stapel zelfhulpboeken, maar is net even anders.

Met verrassende eenvoud, Hollandse nuchterheid en humor word je uitgedaagd om te kijken naar jezelf, naar je interacties met anderen en naar je team. Aan de hand van 12 thema's leer je wat jou drijft, hoe je meer uit jezelf en je carrière haalt en hoe je jouw relaties met anderen versterkt. 


Met inzichten die je speels uitdagen en soms stevig confronteren, word je met DIY Goeroe een kritische zelf-ontwikkelaar. 

Een voorproefje

In DIY Goeroe vind je 12 gangpaden, die elk een andere manier van kijken bevatten. Je begint niet op pagina 1 met lezen. Je pakt gewoon de gangpaden die jou op dat moment verder kunnen helpen.

Om je te helpen navigeren tussen de gangpaden, vind je aan het begin van het boek een plattegrond. Hierin staan 36 dilemma’s, waar je er vast een paar van herkent. Vervolgens geeft de tabel aan welk gangpad jou kan helpen bij jouw dilemma van dat moment.

Benieuwd hoe DIY Goeroe jou verder helpt? Bekijk hier gratis het hoofdstuk over de gangpaden!

One to keep, one to pass along

Geven is fijn. Nuttig voor je eigen ontwikkeling, en voor die van een ander. Als je bijvoorbeeld goede vragen stelt of ervaringen deelt, kun je daar allebei van leren. 


Daarom krijg je van het boek steeds twee exemplaren. Eén om zelf te houden, en één om door te geven. Het exemplaar dat je houdt is de Homie edition, het exemplaar dat je doorgeeft is de Nomad edition. Homie woont bij jou, Nomad is de reiziger. 


Jij geeft Nomad aan iemand door, met jouw persoonlijke boodschap. De ontvanger geeft hem ook weer door, na ongeveer een maand. Zo reist het boek verder, om steeds weer iemand anders uit te dagen. Door Nomad door te geven, ontketen je met jouw aankoop een ontwikkelingsgolf. 


Bestel nu je kopie van DIY Goeroe voor €29,50 en ontvang jouw Homie en Nomad edition!

null

Al eerder schreef Raymond 

HOE JE DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDT - en waarom je dat vooral niet moet willen

Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch?

Als je jezelf hierin herkent, dan gaat dit boek je nogal teleurstellen. Er is namelijk geen versie van jezelf, en al helemaal geen beste. Het is nog erger, want het streven naar jouw beste versie kan je behoorlijk in de weg zitten.  

Het goede nieuws? Je kunt jezelf wel continu ontwikkelen en in beweging blijven. In dit boek lees je hoe je dat doet en wat het je oplevert. Zonder pasklare antwoorden of doe-wat-ik-zeg-lijstjes, maar met confronterende vragen die je steeds een nieuw perspectief opleveren. 

Heb je vragen over het boek, of hoe het jou of jouw medewerkers kan helpen?