Nieuw boek! HOE JE DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDT – en waarom je dat vooral niet moet willen
12 oktober 2021 

Nieuw boek! HOE JE DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDT – en waarom je dat vooral niet moet willen

Mijn nieuwe boek is uit, een heerlijk moment!
 
HOE JE DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDT – en waarom je dat vooral niet moet willen
 
Of het nou minder spannend is dan mijn eerste boek, vroeg iemand. Nou, eigenlijk niet. Mijn eerste boek DIY Goeroe is vorig jaar namelijk nogal goed ontvangen. Het leverde ontzettend veel mooie reacties van lezers en expert-reviewers op. Dat vond ik geweldig om te ervaren. En nou kan ik er heel stoer over doen, maar het maakt mij gewoon wel uit wat lezers van mijn boek vinden. Of het ze helpt, uitdaagt en inspireert.
 
De eerste reacties zijn in elk geval zeer hoopgevend. Een kleine greep:
 
“Uitdagend, geest kietelend, en vooral heel erg leuk geschreven.”
 
“Mooie reflectiemomenten en leuke perspectieven om mee aan de bak te gaan , thx 👌”
 
“Heb het al gelezen. Nu aan het uitvogelen wat mij drijft. ;)”
 
“Een einddoel van 94 pagina’s was voor mij heeeeel prettig.”


Bestel hem voor slechts €12,50 op managementboek.nl!
 

Over de schrijver
Raymond de Looze (1976) is bedrijfskundige en jurist, die zich na een internationale projectencarrière toelegde op zijn ware passie: de ontwikkeling van mensen. Corona maakte de schrijver in hem wakker. In december 2020 verscheen zijn debuut, het boek DIY Goeroe. Nog geen 10 maanden later werd zijn tweede boek gepubliceerd: Hoe je de beste versie van jezelf wordt – en waarom je dat vooral niet moet willen. Hij weet hardcore content te verpakken in gewone-mensen woorden, zonder theorieën en terminologie. Alsof je samen aan de koffie zit en een goed gesprek hebt.
Reactie plaatsen